This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Politica de retur/anulare

Pentru a va exercita dreptul de retur, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra pe e-mail, telefonic, chat-ul de pe site sau whatsapp si doar dupa confirmarea din partea noastra. Nu acceptam retururi neanuntate sau in afara termenului 14 zile calendaristice.

Nu acceptam retur pentru produsele personalizate.

Costul transportului pentru retur revine in sarcina cumparatorului.

Conditii de returnare a produselor:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
  • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare;
  • Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate;
  • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana;
  • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 5 zile lucratoare.
  • Nu se accepta la retur produsele personalizate (mesaje, culori in alte combinatii decat cele existente pe site)
  • Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate

Informatii importante oferite de TRUSTED.ro 

despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind  drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative 

(publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

 Informatii pentru consumatori 

 Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

 - de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau conttnuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

 - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

 sau

 - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

 sau

 - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

 sau

 - de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

 

 Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, trimisa prin e-mail.

 Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Felicitari! Ai transport gratuit Mai adauga produse in valoare de 200 lei pentru transport gratuit.
Produse indisponibile