Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei!

Despre noi

Am creat bijuteriile Samara Jewelry din pasiunea pentru bijuterii și dorinta de a purta o brățară finuță și unică, cu un mesaj ascuns printre mărgele.

Inițial, erau mărgele colorate înșirate pe un șnur. Din dorința de a ordona așezarea aleatorie a mărgelelor, ne-a venit ideea de a folosi o codificare, și anume codul Morse, format din linii și puncte. Ulterior, am folosit și codul Binar pentru a transforma mesaje secrete în bijuterii pline de culoare.

Produsul ajunge la tine ambalat într-un plic persoanlizat cu logo-ul nostru și pus pe o cartolină pe care sunt scrise mesajul și traducerea acestuia în codul Morse sau Binar. O dată pus la mână sau la gât, semnificația o vei ști doar tu.

Din 2017, când am creat prima brățară, ne-am mărit portofoliul de produse cu coliere, brățări pentru gleznă și inele, potrivite pentru orice ocazie și perioada a anului.

Samara Jewelry- emoții pe un fir de ață ♥️

Mai multe despre noi poti citi aici: https://www.iqads.ro/articol/56359/creative-business-aura-dima-produsul-nostru-este-unul-clasic-poate-chiar-cea-mai#

Cos de cumparaturi

Nu mai sunt produse disponibile

Cosul tau este gol