Despre noi

Am creat bijuteriile Samara Jewelry din pasiunea pentru bijuterii si dorinta de a purta o bratara finuta si unica, cu un mesaj ascuns printre margele.

Initial, erau margele colorate insirate pe un snur. Din dorinta de a ordona asezarea aleatorie a margelelor, ne-a venit ideea de a folosi o codificare, si anume codul Morse, format din linii si puncte. Ulterior, am folosit si codul binar pentru a transforma mesaje secrete in bijuterii pline de culoare.

Produsul ajunge la tine ambalat intr-un plic personalizat cu logo-ul nostru si pus pe o cartolina pe care sunt scrise mesajul si traducerea acestuia in codul Morse sau binar. O data pus la mana sau la gat, semnificatia o vei sti doar tu.

Din 2017, cand am creat prima bratara, ne-am marit portofoliul de produse cu coliere, bratari pentru glezna si inele, potrivite pentru orice ocazie si perioada a anului.

Samara Jewelry- emotii pe un fir de ata ♥️

 

Mai multe despre noi poti citi aici: https://www.iqads.ro/articol/56359/creative-business-aura-dima-produsul-nostru-este-unul-clasic-poate-chiar-cea-mai#

Cos de cumparaturi

Nu mai sunt produse disponibile

Cosul tau este gol