This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Despre noi

Am creat bijuteriile Samara Jewelry din pasiunea pentru bijuterii si dorinta de a purta o bratara finuta si unica, cu un mesaj ascuns printre margele.

Initial, erau margele colorate insirate pe un snur. Din dorinta de a ordona asezarea aleatorie a margelelor, ne-a venit ideea de a folosi o codificare, si anume codul Morse, format din linii si puncte. Ulterior, am folosit si codul binar pentru a transforma mesaje secrete in bijuterii pline de culoare.

Produsul ajunge la tine ambalat intr-un plic personalizat cu logo-ul nostru si pus pe o cartolina pe care sunt scrise mesajul si traducerea acestuia in codul Morse sau binar. O data pus la mana sau la gat, semnificatia o vei sti doar tu.

Din 2017, cand am creat prima bratara, ne-am marit portofoliul de produse cu coliere, bratari pentru glezna si inele, potrivite pentru orice ocazie si perioada a anului.

Samara Jewelry- emotii pe un fir de ata ♥️

 

Mai multe despre noi poti citi aici: https://www.iqads.ro/articol/56359/creative-business-aura-dima-produsul-nostru-este-unul-clasic-poate-chiar-cea-mai#

Felicitari! Ai transport gratuit Mai adauga produse in valoare de 200 lei pentru transport gratuit.
Produse indisponibile