This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Colierele Samara – un accesoriu unic

Colierele Samara – un accesoriu unic

 

 Cu venirea sezonului cald, colierele cu cod Morse au devenit o alegere populară printre persoanele care își doresc să poarte ceva unic și personalizat. Fiind unice, aceste bijuterii nu numai ca o sa atraga atentia, elevand orice tinuta, dar vor avea si un mesaj ascuns, personalizat, stiut numai de tine.

 

 

Ce este codul Morse?

 

Doua margele rosii reprezinta o line;

 

O margea argintie reprezinta un punct;

 

Margelele negre reprezinta spatiile dintre litere si cuvinte, o margea neagra spatiul dintre litere, iar 4 margele negre spatiul dintre doua cuvinte.

 

 

                     

 

 

 Pune-ti amprenta pe bijuteriile tale!

 

Unul dintre avantajele acestor coliere este faptul că pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia. În acest fel, poți să îți creezi propriul mesaj în cod morse și să îl poți purta ca simbol al unei amintiri, al unei dorințe sau al unei motivații personale. De asemenea, există și modele care au deja mesaje predefinite, cu citate motivationale si inspirationale.

              

 

 

Versatilitate

 

In plus, sunt foarte versatile. Le poți purta atât la gât, cât și pe cap, fiind un accesoriu care îți oferă flexibilitate în alegerea stilului. Mai mult decât atât, acestea sunt disponibile în diferite marimi de pietre, pentru a se potrivi perfect cu personalitatea ta și pentru a-ți accentua ținuta.

 

Iti porti colierele mai pe gat? Sau mai largi? Acum nu mai trebuie sa alegi! Colierele Samara sunt reglabile, pentru a se potrivi oricarei tinute, preferinte si ocazii.

 

 

 

Colierele cu cod morse sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea și de a adăuga o notă de originalitate ținutei tale. Indiferent de preferințele tale, poți să îți creezi propriul stil și să atragi privirile celor din jur cu un astfel de accesoriu unic. Dacă ești în căutarea unui cadou special pentru cineva drag sau pur și simplu vrei să-ți răsfeți stilul, colierele cu cod morse sunt alegerea perfectă!

 Descopera gama variata de coliere Samara si fii diferit vara asta: https://www.samarajewelry.ro/collections/21coliere?page=1

Felicitari! Ai transport gratuit Mai adauga produse in valoare de 200 lei pentru transport gratuit.
Produse indisponibile