This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Ce inseamna intretinerea pe viata a unui produs Samara

Ce inseamna intretinerea pe viata a unui produs Samara

             Obiectele de podoaba lucrate manual sunt o idee excelenta de a fi unica si a iesi in evidenta intr-un mod placut. Noi, cei de la Samara, punem la dispozitia clientilor o multitudine de elemente decorative, in diverse forme si culori, confectionate din materiale variate, pe care sa le asociezi tinutelor tale si personalitatii tale.

            Cum confectionam bratarile si colierele handmade?

            Pentru a confectiona o bratara sau un colier avem in vedere cateva aspecte in ceea ce priveste alegerea elementelor decorative. Lucram cu argint masiv de 925% si aur de 9 sau 14 karate. De asemenea, cu pietre semipretioase precum: hematit, sidef, smarald, coral, malachit, lapis lazuli, larimar, lava stone, turcoaz. Asortam nuantele in mai multe moduri. Poti alege intre oranj si galben, oranj si rosu, albastru si verde, albastru si mov. Pe de alta parte facem asocieri de culori complementare, de pilda verde-rosu sau galben-violet.

            Alegerea mesajului este esentiala pentru confectionarea bratarii sau a colierului. Folosim taina si misterul, incifrarea, codul binar si codul Morse pentru a spori ineditul, misterul, romantismul si stilul unicat.

            Modele de bratari si coliere lucrate manual de la Samara

            Cea mai frumoasa declaratie de dragoste vine din suflet. Noi te ajutam sa o transpui intr-o bratara al carei mesaj il veti cunoaste doar voi! Simte iubirea intensa. Ofera iubire neconditionat. Daca esti familist/a convinsa si vrei sa le faci o bucurie celor dragi, iti recomandam bratara cod binar „Acasa”, confectionata din ceramica placata cu aur de 24 de karate.

            De altfel, poti face un cadou inedit celei mai bune prietene sau surori. Iti sugeram sa alegi bratara cu codul Morse „Soul sister”. Bratara este confectionata din margele Miyuki, margele din argint masiv de 925% si un snur de matase.

           

             Va simtiti bine unul in compania celuilalt, ea este jumatatea ta si iti da o stare de bine. Ii poti face o bucurie si iti sugeram sa-i oferi cadou unul dintre colierele noastre: colier reglabil LIVE LAUGH LOVE sau NEVER GIVE UP   

           

             Pentru toate obiectele achizitionate iti oferim intretinere permanenta. Toate bratarile sau colierele reglabile de la Samara au garantie pe viata in ideea in care: tu comanzi bratara sau colierul si, daca in timp snurul se deterioreaza, trimiti produsul la noi si ti se va inlocui gratuit snurul de matase. Tot ce trebuie sa suporti este costul transportului.

 

 

Felicitari! Ai transport gratuit Mai adauga produse in valoare de 200 lei pentru transport gratuit.
Produse indisponibile