This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Bijuteriile Samara – sentimente pe un fir de ata

Bijuteriile Samara – sentimente pe un fir de ata
 
Pentru unii oameni, valoarea bijuteriilor este masurata prin greutate si carate. Pentru altii, bijuteriile au valoare sentimentala si apartin unui anumit moment sau stari de spirit cunoscute doar de ei.
De aceea, Samara a cautat o modalitate in care sa ofere exact sentimentul, insemnatatea si profunzimea unei bijuterii intr-un mod diferit. Fie ca e o bratara, un colier sau un inel, toate poarta un mesaj secret, personalizat, cunoscut doar de purtator, scris in cod binar sau cod Morse.
 
Ce le face unice?
 
Unicitatea bijuteriilor Samara nu vine din bijuterie in sine, ci din mesajul acesteia.
 
"Am cautat ca bratarile noastre sa fie mai incarcate cu mesaj. Am vrut sa punem margelele in ordine. Sa zica ceva celui care le poarta, dar nu ostentativ, nu intr-un mod pe care sa il inteleaga toata lumea.
Asa am ajuns la codul Morse. Un mod unic de a spune ceva, dar care in plus putea fi si cat se poate de creativ si estetic. Mai apoi, am introdus si codul binar, pentru un look cu mai multa simetrie, dar care are in spate aceeasi idee", explica Aura Dima, fondatoarea Samara Jewelry.
 
Codificarea bijuteriilor este fie in codul Morse, fie in cel binar. Diferenta consta in caractere: codul Morse este alcatuit din puncte si linii, iar codul binar din cifre – 1 si 0.
 
 
Codul Morse
 
Doua margele rosii reprezinta o line;
 
O margea argintie reprezinta un punct;
 
Margelele negre reprezinta spatiile dintre litere si cuvinte, o margea neagra spatiul dintre litere, iar 4 margele negre spatiul dintre doua cuvinte.
 
 
 
 
 
 
Codul Binar
 
Ani de zile codul binar a fost asociat doar cu IT si accesibil doar unui numar limitat de oameni, dar acum poate trece peste aceasta bariera si poate fi introdus pentru prima data in lumea modei.
 
Fiecare litera are codul sau aferent, pe care am reusit sa il traspunem in accesorii cu adevarat unice.
 
 
 
 
Cadoul perfect pentru orice ocazie
 
Fiind piese atat de versatile si unice, reprezinta un cadou perfect pentru orice ocazie.
 
Fie ca e ziua unei persoane dragi, fie ca este o ocazie speciala cand doresti sa iti arati iubirea si aprecierea, bijuteriile Samara sunt ideale.
De aceea am creat colectii special proiectate pentru fiecare ocazie, de la martisor, la dragobete, pana la bijuterii cu mesaj incurajator.

Felicitari! Ai transport gratuit Mai adauga produse in valoare de 200 lei pentru transport gratuit.
Produse indisponibile