This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Accesorii de talie – Noul trend al verii 2023

Accesorii de talie – Noul trend al verii 2023

 

 Vara se apropie din ce in ce mai tare. Stiti ce inseamna asta? Caldura si tinute cat mai simple.

Intrebarea clasica este „Cum sa imi fac tinuta mai interesanta?”. Noi avem raspunsul.

 

Fiecare are stilul lui original, fie ca preferi tinutele mai casual, fie ca iti place sa fii mai elegant, Samara are ceva pentru tine! Lantisoarele pentru talie sunt un accesoriu care poate fi purtat in multe moduri diferite. De aceea, Samara le ofera intr-o varietate de modele si culori, ceea ce le face perfecte pentru orice stil.

 

 

 Iata cateva moduri in care accesoriile pentru talie iti pot eleva tinuta instant:

 

  1. Classy

 

Cel mai simplu mod de a purta un lant de talie este de a il purta singura. Acest lucru poate fi realizat prin adaugarea unui accent elegant la o rochie simpla sau unui tricou si o pereche de blugi.

 

  1. Funky

 

Daca doresti un look mai indraznet, poti purta mai multe lanturi de talie impreuna. Aceasta este o modalitate excelenta de a adauga un element funky si de a da o nota de culoare tinutei tale. Poti amesteca lanturi cu modele si culori diferite pentru a crea un aspect unic.

 

  1. Fancy

 

Daca porti o rochie lunga sau o fusta, poti adauga un lant de talie pentru a adauga o dimensiune suplimentara tinutei tale. Astfel elevezi un outfit simplu si iti accentuezi talia, adaugand un element interesant si cu insemnatate!

 

  1. Comfy

 

Lanturile de talie pot fi purtate intr-un mod casual, care poate fi excelent pentru o zi in oras sau o intalnire cu prietenii. Poti sa le porti impreuna cu o pereche de pantaloni scurti si un tricou sau cu o rochie simpla si sandale. Mai versatil nu se poate!

Felicitari! Ai transport gratuit Mai adauga produse in valoare de 200 lei pentru transport gratuit.
Produse indisponibile